TЕА (Teachers of English Association)

Про нас

Метро рядом
Пожалуйста, скажите, что узнали номер на сайте 057.ua
Сейчас открыто

Питання вивчати чи не вивчати англійську мабуть таке ж вічне, як і Шекспірівське “To be or not to be”, але , коли відповідь вже зрозуміла і Ви готові навчатися, то виникає питання де і як? І то вже Ваша вдача, яку Ви випробовуєте, і, або попадаєте до гарного вчителя або …І тоді все завершується згаяним часом та фінансами.

Все має історію. Але історія суспільства – не якась абстракція, бо вона складається з людських історій . От і у нас є наша історія, яка на якийсь проміжок часу готова стати Вашою, допомогти знайти вихід із Вашої життєвої ситуації та відповісти на питання , яке ми дуже часто чули – «Чи зможу я заговорити англійською?»

ТЕА (TeachersofEnglishAssociation) - це не просто ще одні курси англійської мови. Це, перш за все, об’єднання людей захоплених своєю справою, з індивідуальною історією в професії. Всі викладачі мають міжнародно-визнані сертифікати з англійської мови, такі як Cambridge English Advanced , Proficiency Cambridge English, CELTA та DELTA, і підготували велику кількість кандидатів до іспитів рівнів від А1 до С1 з англійської, у форматі Cambridge English, TOEFLiBT, IELTS.

Ми Вам не обіцяємо, що

• з якогось дива, через 10 занять ви вільно почнете розмовляти англійською,
  • також ми не видамо Вам сертифікат за відвідування занять, але за результатами підготовки,
  • Ви зможете скласти іспити і отримати міжнародно-визнаний сертифікат відповідного рівня,

Тому що ми:

• НАСАМПЕРЕД Є ОФІЦІЙНИМ ПІДГОТОВЧИМ ЦЕНТРОМ ДО ІСПИТІВ КЕМБРИДЖУ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ CAMBRIDGE ENGLISH PREPARATION CENTRE
  • ТАКОЖ Є ПАРТНЕРОМ ВИДАВНИЦТВА EXPRESS  PUBLISHING І КОРИСТУЄМОСЯ ТІЛЬКИ ПІДРУЧНИКАМИ ВИДАВНИЦТВ ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ АБО США.
  • ТАКОЖ МОЖЛИВА МОВНА ПРАКТИКА В ЛІТНІХ ТАБОРАХ ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ, США, КАНАДИ, МАЛЬТИ ЗАВДЯКИ НАШОМУ ПАРТНЕРСТВУ ІЗ STUDENT TRAVEL.
  • Бажаєте багато працювати як в класі так і вдома – тоді Ласкаво Просимо! Приходьте, і ми будемо творити спільну історію!
Про нас, фото-1

Офіційний сертифікат Кембриджу